...Ještě něco...
Anotace: jak nenávidím spoje :-D :-(
Mé oči znovu,
znovu
setkaly se
s tvýma.
Pitomá náhoda
Tvé rysy
já v autobusu
tajně studovala.
- tak stejné
a přece jiné
než znávala jsem je
z dob kdy jsem
milovala -
Seděla jsem v autobusu.
Já, Ty a... ještě něco
Stále Tě miluji...
Víš to?
Věděl si to,
i když jsme
vystoupili?
I když jsi řekl:
POČKEJ!
(to bylo nejhorší!
Proč mi to děláš?)
Věděl jsi to?
Snažila jsem se.
Úsměv,
jeden za druhým,
byla jsem i vtipná!
A pak,
tvářil ses
tak- překvapeně,
když jsem řekla:
už jdu čáu...
a nechala jsem Tě tam
jen tak stát
Chtěl si ještě něco?
Bylo to "ještě něco"
pořád s námi?
A vůbec,
co to "ještě něco"
bylo?
Snad smutek?
Láska?
Zklamání?
Přátelství?
beztak jen nějaká moje
trapně vymodlená
představa,
blud,
"deža vi"
???
Nevím co to bylo,
ale vím,
- tak tedy doufám,
doufám že vím -
že to bylo s námi
už když jsem
NASTOUPILA
Přečteno 361x
Tipy 4
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, qpal
Komentáře (2)
Komentujících (2)