Tajemná
Anotace: pro jednu takovou.........
Dívám se Ti do očí,
tam v Tobě!
svět se zatočí,
a Tvé sny co držím v náruči,
už pomalu odlétli,
a mé rty?
se Tvých nedotkly.
Seš dívka která na fotkách,
za sklem jen kouká ani nedutá,
proč tak krásná seš?
ale zakletá,
mou duši trápíš,
a mnou prolétáš.
Přečteno 374x
Tipy 6
Poslední tipující: Kelly Lattinová, igniss, Lorraine, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)