Dnes v noci...
Anotace: Mesiac na nás usmieva sa,ani nevieš,jak je fasa...
Nestíham zrátavať
tie nádherné chvíle
tester tiež nemám
čo prudi mi v žile?
Dnes v noci sadne na mňa
z mesiaca tieň
Poviem len:,,Hlaď ma!,,
Aj ja Ťa tak smiem?
O chvíľu obalí
zima stromy srieňom
už hladim na Teba
v tom úžase nemom
Počkám si na jar
keď rána sú hmlisté
Zjara tie vzťahy
snáď budú isté.../ čisté? /
Přečteno 345x
Tipy 7
Poslední tipující: NikitaNikaT., Cecilka, okapovaroura, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)