Trochu srandy
Anotace: láska přeci není vážná věc...
Jak popsat Tvou neskonalou krásu.
Co víc než oči plné žasu.
Rozum plný lákavých myšlenek
Jež klesají kamsi do trenek :).
Jak jen popsat co ohromilo můj zrak.
Nepodobnější lani,či Labuti bělostné.
To jsou v Tvém stínu jen stvůry žalostné.
Tvé líce, oči jimiž jsem byl pohlcen a chycen.
To krásné vábení Tvou chůzí.
Tvář kvůli které bych se utopil i v dluzích.
Jen kdybych směl jí mít a okusit.
Jedině Tebe chci ve svém stádu mít.
Přečteno 517x
Tipy 9
Poslední tipující: Vlčák z hor, Esty, lupínek, Luca_69, Janul-ka, Kšanda :)
Komentáře (2)
Komentujících (2)