Kapka soli
Anotace: hm, asi to podzimní počasí...
Malá kapka soli,
řítí se k zemi, slovy,
to nejde říct.
Ten pocit, tíží, bolí,
a není v mé moci,
slzu zastavit.
Nejdřív jsem myslel,
že se neodlepí.
Jenže mýlka,
ona padá k zemi letí...
Malá chvilka,
než dozní úder dveří,
já nejsem z těch,
co věří v odpuštění,
dnes věty nestačí...
Malá kapka soli,
zasychá na gauči.
Přečteno 375x
Tipy 2
Poslední tipující: Erion Fate
Komentáře (4)
Komentujících (4)