Sám
Anotace: sonet, reakce na jeden příběh, smutné, je to o lásce a není, vychází z příběhu
Jak jen je smutné vědět,
že o vás nikdo nestojí.
Pro nenaplněnou lásku trpět,
zemřít ještě ne po boji.
Nepochopen a nemilován,
přesto hrdina,
všemi opuštěn a neznám,
naposled usíná.
Milovat a přeci být sám,
bolestí si vlasy rvát,
sám v prázdnu štkát.
Milovat a nebýt milován,
snažit se a toužit,
nebýt tak hrozně sám.
Přečteno 375x
Tipy 6
Poslední tipující: prostě Zuzana, Psavec, okapovaroura, Ishtar
Komentáře (3)
Komentujících (3)