Gabriela
Anotace: Psal jsem to když jsem poznal jednu úžasnou dívku :)
Teď žal popouzí mě k hněvu,
Mé srdce je rozerváno.
Dnes bych radši zhynul,
Nemít přední tvář kamennou.
Ona chtěla mě,
Já ji však ne.
Proto dnes musím milovat bludy ve tmě.
Vybrat si tuto dívku,
By bylo chybou osudnou,
Neboť bych nepoznal tu druhou.
Vyrvalas mne z temnoty,
Jak oslnivé slunce.
Už navždy pro mne budeš jenom ty,
Daruji ti své srdce.
Jsi pojmenovaná krásným jménem.
Gabrielo, jsi anděl.
Tak si mě vem!
Jsi krásná, jsi líbezná
Jak růže květ.
Jsi milá, jsi rozumná
A převrátilas můj svět!
Přečteno 376x
Tipy 3
Poslední tipující: s.e.n, Já Esther Ruth
Komentáře (2)
Komentujících (2)