Tři srdce
Anotace: pár řádků, jen tak
Tři srdce, však jen dvě tváře,
první přivede tě do nesnáze
k druhé nejsi upřímná
a už to zase začíná...
Hořkost do dna si vypíti
po hlavě skočit do sítí
Ale ústa navždy zamknutá
pravda skrytá, netknutá
Tři srdce, však jen dvě by bolela
a to bys přece neměla...
dopustit to nesměla...
Komentáře (0)