Zloději
Kradl jsi,
ani to nevíš,
v tvé kapse
leží mé srdce.
Kradeš stále
- mé sny -
vidím jen tebe,
ale co budoucnost?
Ukradl jsi mi
i to nejcennější.
Svoboda, teď…
v okovech páče.
Okradl jsi
tu, kterou máš rád,
ale miluješ ji?
Rád, mi nestačí…
Nepokradeš!
Hříšníku!
Půjdeme
do pekla…
Přečteno 363x
Tipy 8
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, Bíša, M.V.Jung., blue
Komentáře (5)
Komentujících (5)