Upřímná láska
Ty upřímně máš vždycky rád,
můžu si s tebou, kdy chci, hrát,
polibek uloupíš si hned,
klidně jich tisíc vracíš zpět.
Postavu krásnou a urostlou máš,
vlnitým zlatým vlasem oplýváš,
jen pohled tvůj je trošku telete,
však okouzlí ten úsměv štěněte! :-)
Přečteno 673x
Tipy 14
Poslední tipující: Kozoroh 1, grázlík, .K.r.i.s.t.y., carodejka, WhiteSkull, Ammazonic, Bíša, jedam, Psavec
Komentáře (11)
Komentujících (11)