je to taková řečničká otázka, takže asi nemá smysl odpovídat :-) říká se, že kdo heldá najde a kdo si počká, ten se dočká...doufám, že to tak vážně je :-)
líbí se mi, jak to je napsané, jak to krásně plyne :-)
06.11.2007 14:18:00 | jitaaa
v okamžiku, kdy člověk najde, začne boj se strachem o to, že ztratí ....:-(
06.11.2007 08:33:00 | pavlis
Báseňka je krásná. Jenom to hledání bych neřešila, láska nakonec stejně bolí, tak proč jí hledat...
05.11.2007 23:20:00 | Malé nic
Hledej ji tam, kde by tě to ani ve snu nenapadlo :-) Krásná báseň...
05.11.2007 23:12:00 | Erion Fate