Anotace: Pravá láska není pomíjivá,ale raduje se z každého okamžiku,nevidí očima,ale srdcem...
Ahojda.Víš,láska je jako vánek,kolikrát kolem nás proletí a my si ji nevšimneme,nepoznáme ji.Celý život je hledání toho pravého anděla.Někdo má štěstí a najde ho brzy,jiný později,ale o to větší to štěstí je,o to víc si ho váží.Já jsem taky zamilovaný nešťastně,ale v lásku věřím.Vím,že láska někdy bolí,ale vím taky jak umí hřát.Já budu čekat na to moje sluníčko,na můj plamen a pak se rád nechám sežehnout...Nepřestávej věřit v lásku pro jeden květ,když ten pravý čeká jen na to až ho utrhneš.
06.11.2007 16:13:00 | Akrij8
krásné,kdyby mi tohle někdo napsal,tak se asi rozplynu jak mlha po ránu,rozsvítím se jak slunce na obloze a bude mi blaze
06.11.2007 13:02:00 | mikyša
ty jsi moje věčné slunce,
ty jsi i mou oblohou...
to se di povedlo ,jinak celá je povedená ... a hlavně život je pomíjivý poezie a krása slov věčná... l.
06.11.2007 07:57:00 | Chonglee