Anotace: .
...i ten čas kamsi
utíká a prchá...
...stejně tak, jako
rozvodněná řeka...
...na nás je
pádlo v ruce mít...
...občas jím vodu
jemně rozvířit...
...a vybrat si i místo zakotvení...
...tam, kde nás osloví...kvetoucí vonné břehy...
:o)
06.11.2007 11:24:00 | Cecilka