hluboce
Anotace: jak až hluboko se potopí láska,nebo se utopí?
Hluboký měsíc
a hluboké city,
na hladině svítí
Rybář s prázdnou sítí
těžko nakrmí svou touhu
Hluboký pohled
a hluboká duše
omotává tvé boky a hluše
se tváří,
slunce září
a rackové krouží
nad velkou louží
něhy ve Tvém loži
a vůle boží
utopila HLUBOKOU víru
v HLUBOKÉ lásce
Komentáře (1)
Komentujících (1)