Anotace: no tak jo, jsem naivka...
chceš realizovat svůj sen ? Stačí se jen probudit a dát se do toho ...:-) a ono to vyjde :-)
10.12.2007 21:11:00 | pavlis
Po dlouhé době konečně něco veselejšího. Hezký.
Být najivní, nebo věřit svému snu, je ale rozdíl ;).
06.11.2007 19:30:00 | Daviran
líbí se mi to...někde jsem četl, že naivka je tak naivní, že netuší, že je naivní - takže to nebude tvůj případ... :-))
06.11.2007 13:33:00 | el viento