Anotace: Zas stará tři týdny ze stejného dne jako ta minulá se stejnou ispirací.
Myslím, že každému je dáno rozdávat lásku a štěstí, tebe nevyjímaje. Jen pro to musíš najít tu správnou osobu.
Jinak básnička opět krásná.
06.11.2007 17:30:00 | Princezna.Smutněnka