usínám..
Anotace: těsně před spaním..
S myšlenkou na tebe usínám,
starosti už nevnímám..
Cítím dotek tvých dlaní,
jak po tváři mě hladí,
Cítím vůni tvé kůže,
Snad nejvíc připomíná mi růže..
Přečteno 372x
Tipy 1
Poslední tipující: xavian
Komentáře (0)