Dnes v noci
Anotace: jedna starší, taková srdeční záležitost...
Dnes v noci,
pohledem slova posílám,
vánkem unášet je nechávám…
kam?
/ty víš/
přála bych si, abys to věděl,
tiše šeptám,
/dobrou noc/
slova střídá pohlazení…
Přečteno 423x
Tipy 3
Poslední tipující: 0-0, Amazonka'
Komentáře (1)
Komentujících (1)