La Belle Palée
Anotace: Verunce z hluboké lásky a úcty...
Tvá hvězdná běl, ó Bohyně
Zádušní půvab živých tvých vnad
A žár jenž doutná ti v pleti, ten hlad
Mne mámí, v rouše když zjeví se Evině
Tvá hvězdná běl, ó Bohyně
Tvá luny líc, bledost tvá, anděli
Bezchybná ukrutnost krásy těch odstínů
Jako když Monet svým nehybným leknínům
Bělost vlil potichou špitálských postelí
Tvá luny líc, bledost tvá, anděli
Přečteno 424x
Tipy 11
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Juan Francesco de Faro, Aglája, mamina, Mirka Hedbávná, brooklyn, Skywalker, pavlis
Komentáře (3)
Komentujících (3)