Vyznání III
Anotace: ...zas ta múza...
V objetí pomalu naposledy usínám,
dívám se do nádherných očí,
šeptám slůvka lásky, ale i jen přátelství...
Noc plná hvězd k psaní básně nutí,
múza hraje si jednu ze svých nádherných her,
nutí mě psát...vyznívat lásku...přátelství...
Pro ten jediný zatoulaný sen,
se teď tak trápím,
píši z lásky, z přátelství...
Nejedno vyznání...
Nejedno vyznání...
A tak si říkám:
" Víte, mám ji rád...!"
...múza...
Přečteno 608x
Tipy 9
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, forget-me-not, Psavec, Pišák, Milissa, Bíša
Komentáře (5)
Komentujících (5)