stojí to zato
Anotace: báseň vymyšlená když mě moje miminko podvedlo s jinou, jinak řečeno když spal s jinou a já se sprchovala a pak je našla v kanceláři...:(
Milovala jsem tě,
né, miluji tě.
Proč si mi ublížil,
mé srdíčko jsi rozdrtil.
Navždy jsem s tebou chtěla být,
tys však s jinou musel být.
Lásku kterou sem ti dala,
už jsem momentálně oplakala...
Mezi námi je konec,
ty dívko najivní jdi spát, pohádky je konec.
Touto cestou se s tebou loučím,
protože mé srdíčko se s tvoujím už nikdy nespolčí!!!
Přečteno 378x
Tipy 2
Poslední tipující: S.Tomas
Komentáře (0)