ŽÍT S TEBOU
Anotace: ...nebylo to lehké a dopadlo to špatně...
Žít s Tebou - bylo velké přání
Žít s Tebou - největší zklamání
Žít s Tebou - vědět, kdy máš hlad
Žít s Tebou - cítit jen samý chlad
Žít s Tebou - uhasit Tvou žízeň
Žít s Tebou - bojovat o Tvou přízeň
Žít s Tebou - slepovat rozbitý hrníček
Žít s Tebou - topit se v moři slziček
Žít s Tebou - čekat a čekat jen
Žít s Tebou - prázdný a šedý den
Žít s Tebou - dát Ti vše, co si přeješ
Žít s Tebou - vědět, že se směješ
Žít s Tebou - v noci sama usínat
Žít s Tebou - všechno kolem proklínat
Žít s Tebou - ticho do tmy volající
Žít s Tebou - srdce žalem zoufající...
Komentáře (2)
Komentujících (2)