Jsi...
Cítím tvou vůni,
Cítím tvůj dech,
Topím se v tůni,
Slyším tvůj vzdech..
Jsi pokladem ztraceným,
andílkem zraněným,
Jsi země i moře,
jsi radost i hoře
Jsi vlaštovka na nebi,
o které zdá se mi..
Přečteno 413x
Tipy 2
Poslední tipující: symphonicsoul
Komentáře (1)
Komentujících (1)