...a láska?
Sny stoupají
jak mlhy z hornatiny
Šedivou zůstává obálka
nesplněných přání
Tichá jak hřbitov
v odlehlém kraji
Chtělo by se mít
křídla ptačí
Jsem však jak ráče
ve své tůňce
a nevím co si počít
Život je knížecí údělné
světlo i vůně
jsou smrtelné
.
. .
. . . a láska?
. .
.
Zeleň si otočí
okolo čela
zadívá se
pyšná
čistá
smělá
.
. .
. . . je nesmrtelná?
. .
.
Je mocnější
než zapomenutí
* * *
Přečteno 535x
Tipy 34
Poslední tipující: Bean, NikitaNikaT., maena, stmivani.na.lepsi.casy, cevert, Ishtar, Marcella, Monsignore, Vladimír P., whiolet, ...
Komentáře (17)
Komentujících (17)