17 a 19 let....
Anotace: jeden výlet na basketbalový zápas a co se z toho stane..
Směr Pardubice,
Cesta vlakem,
Pocit jako kdysi,
Někde v dálce,
Chvilku spolu,
Koukání do očí,
Krásné být s tebou,
Láska z nás srší,
Běh na nádraží,
Ruka v ruce,
Tohle nám vydrží,
Navždy přece,
Směr Praha,
Sami v kupé,
Jak jsi sladká,
Noc jasná,
Cesta zpět domů,
Řekla jsi,
Počkej chvilku,
Potřebuji ti něco říct,
Zůstal jsem s tebou,
Srdce bušilo nám,
Moje tebou,
Tvoje mnou,
Byl to krásný den,
Zajímáš mě,
Zopakujeme si to?
Určitě ano.
Ještě několikrát…
Přečteno 363x
Tipy 1
Poslední tipující: Veru
Komentáře (3)
Komentujících (3)