Šeptání do noci
Anotace: Jako dvě figuríny se míjíme,bez života a bez duše...
Šeptání do noci
Jako dvě figuríny se míjíme,
bez života a bez duše,
málem se ani nepozdravíme,
potkávám tě v podivné předtuše...
Děláme,jakby se nic nestalo,
děláme,jakože se neznáme,
přitom to,co se událo
už těžko z mysli smazáme.
Promiň,jestli jsem ti ublížila,
ale já ti neumím lhát,
milovat musí vždy dva...
hlavně tu nezůstávej smutný stát...
Přečteno 400x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec
Komentáře (3)
Komentujících (2)