Anotace: ukrutně... sentimentální, naivní, zaláskovaná... tak trochu o mně, tak trochu o vás??
všem cácorkám
notoricky
bez deštníků
joo, taky to vim
10.11.2007 23:10:00 | Trdlo
...Ehm, zjistila jsem, že se na mě začíná projevovat hnízdící syndrom, deštník sice pořád taky nemám, ale už chodím dokonce s čepicí..!;)
08.11.2007 19:13:00 | prostě Zuzana
;)...takový ztřeštěný chechtání v dešti není vůbec špatný...máme své zkušenosti ;)
07.11.2007 20:41:00 | Severka