To si tak sním
Anotace: otázka však: Zda smím?, je naivní a taková, no blonďatá : )
Vstávej lásko,
dnes ráno je jen pro tebe,
Vstávej lásko,
dnes nepůjdeme do nebe.
Vstávej lásko,
chci v tvém náručí se hřát,
Vstávej lásko,
vím, že máš mě rád.
Vstávej lásko,
na stole leží horká káva,
Vstávej lásko,
dnes žádná špatná zpráva.
Vstávej lásko,
dnes nečeká Tě splín,
Vstávej lásko,
v-s-t-á-v-e-j,
protože já spím.
Přečteno 354x
Tipy 10
Poslední tipující: Algernon, Šerák, Dračičák, Pišák, Bíša, M.V.Jung., Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (6)
Komentujících (6)