Anotace: tuhle básničku jsem napsala už dávno, nyní jsem jí jenom doplnila a trochu opravila
Tak... Prví dojem?! Bude to znít trochu surově ale..
Psycho, nářez, masakr... :) To se mi honilo v hlavě. Žiletka tomu dodala vyvrcholení...
06.12.2007 20:59:00 | Anewue
No, já tedy vskutku nestíhám!!!! Nemůžu věřit, žes to psala ty:-) Jen k té poslední, ať jsem trochu aktuální, OBILÍ - se píše měkké i:-) Ale při celkové úrovni je to detail....
P.S.: Snad to nezní moc servilně:-)))
12.11.2007 17:28:00 | Lord Byron