Strom se nikdy neprohne bez větru...
Strom ten se nikdy neprohne bez větru...
a stejně jako se kolo neprotočí bez soukolí
ani vy jste tu nebyli
pokud jste se neprocházeli bosí
protože jsou moře bez vody
která umí býti smutkem
a jak nedokáže hořet jen oheň
tak nekonečná dokáže být jedině vzdálenost
a nevíte-li to
nikdy jste člověku nedarovali život
a nebodl-li vás nikdo
ani jste se nenarodili
protože co není jizvou
nemohlo být láskou
a jak strom se bez větru neprohne
ani vy jste tu nikdy nebyli
nevíte-li to...
.
Přečteno 633x
Tipy 23
Poslední tipující: Lacosta1, Pája Black, Anežka, NikitaNikaT., Alci, Barunka=o), Pilous, prostě Zuzana, Severka, lonely.princess, ...
Komentáře (15)
Komentujících (13)