Pánská volenka
Život choreograf
roztančil mé emoce
na parketu neurčité cesty
podvyživená hudba
synchronizovala
upatlaná zklamání
někdy nasycená
tónovými šípy
proklála srdce
nejisté duety v jeden čas
V leže
umučený disharmonií
uslyšel jsem tlesknutí
nové šance
„Pánská volenka!“
vykřikl němý přítel
a já
si dokonale vybral
Přečteno 540x
Tipy 12
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, pavlis, Alci, Lucie Teru, isisleo, Bíša, Marcella
Komentáře (5)
Komentujících (5)