kajina
chybíš mi!!!!
Dívám se na tebe,
ty však mne přehlížíš.
Díváš se na nebe,
hvězdy už nevidíš.
Proč so to dopustil,
k vodě mě opustil.
Naději však ztrácet nebudu,
ještě chvíli tu pobudu.
Chybí mi tvé rty,
které polibky mne zasipávaly.
Chybíš mi ty,
mé oči tě milovaly.
Přečteno 317x
Tipy 1
Poslední tipující: Vojtá
Komentáře (0)