Vrat se
Vzpomínka na tebe,
srdce mi ničí.
Vzpomínka na tebe,
bloudí a křičí.
Vrat se zpátky,
srdce mé tě miluje.
Vrat se zpátky,
ono něžně slibuje.
Změníš-li se ty,
změním se i já.
miluj mě ty,
milovat tě budu já.
Přečteno 451x
Tipy 1
Poslední tipující: soulfire
Komentáře (1)
Komentujících (1)