Každou noc přeji ti krásné sny..
Anotace: Trošku temná a vlastně i smutná básnička..
Každou noc přeji ti krásné sny
Přes optické vlákno posílám světelný polibek
A nevím zdali ho vlastně přijímáš
Pak odcházím spát sám pronásledován bez tebe dny
A nechám si zdát o tobě sny, sny o nás dvou
Přestože vím, že ty sníš něco jiného
A zatímco do mě vstupuje temnota
Divím se jak někdo může zahodit tvou lásku
Přečteno 442x
Tipy 3
Poslední tipující: Mraveneček, Vladimír P.
Komentáře (1)
Komentujících (1)