Obloha vypadá, jako by plakala..
Anotace: Ptal jsem se, jak je možné, že se úžasné bytosti musí trápit?
Obloha vypadá, jako by plakala
A ona pláče!
Místo mě, protože já nemohu
Dívka! Žena!
Afrodita, když vystoupila z moře
A trápí se
Její srdce je zarmoucené
Zamčené
Trápí se pro nešťastnou lásku
K čertu s tebou!
Jak jsi mohl ublížit nejčistší květině
Já,, ač jsem tě nikdy nespatřil, tě nenávidím!
Zarmoucené srdce
Chtěl jsem rozveselit a místo toho
Přidal další hoře
Ach láska, krásná a krutá
Nepláču, slíbil jsem
A já své sliby plním
Doufám
Vždyť ze smrti pochází život
A ze zoufalství naděje!
Přečteno 404x
Tipy 3
Poslední tipující: Mraveneček, 0-0
Komentáře (2)
Komentujících (2)