Tlukot srdce
Tlukot srdce odpoví,
všechny otázky zodpoví.
Tlukot srdce odpoví,
na věc, která není.
Tlukot srdce odpoví,
na zoufalé duše volání.
Tlukot srdce odpoví,
na matčino pozvání.
Tlukot srdce odpoví,
na lásky plné setkání.
Komentáře (1)
Komentujících (1)