knoflík....
Jen tak se dívám
a nic mě nenapadá,
je to,
jako když knoflík padá,
jen tak se blízká,
jako by nic,
a ještě padá,
a pořád je čas,
naco?
já hlupák!
tak mi to promiň!
lásko,
myslet na Tebe,
jsem málem zapoměl
a nebýt knoflíku!
tak sem si nevzpoměl.
Přečteno 344x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)