tři kamínky
Anotace: když chci něco mít,musím pro to taky něco udělat
Tři kamínky štěstí
dávám na lásku,
život svůj vsázím,
už na jedinou sázku.
Když vyjde mi sázka,
vyjde mi i moje láska,
chci vlastnit život svůj
a vědět že bude jenom můj,
můj milý co se mnou spí,
že už o něm nebudu jenom snít.
Své vášnivé sny,že budu prožívat
a se svou láskou v klidu usínat.
Svou vášní chci své city k němu prorazit,
ale nesmím si to svou žárlivostí pokazit.
Komentáře (1)
Komentujících (1)