Že by láska odcházela opravdu tak rychle? Nevěřím...Mockrát jsem v jeho náručí viděla jinou, ale zapomenout nedokážu... Ne, láska nemizí spolu s prvním zklamáním; omlouvá chyby druhého tak dlouho, dokud to jde...Krásný den;-))
09.11.2007 14:54:00 | xavian