Jsi
Jsi jemná, jak samet.
Jsi nežná, jak květ růže.
Jsi okouzlující, jak ranní rosa.
Jsi oslnivá, jak letní bouře.
Jsi krásná, jak bílé hvězdy zahalené do černého závoje tmy.
Jsi vyjímečná, jako otisk prstu.
Jsi jiná než ostatní, jsi totiž moje.
Komentáře (1)
Komentujících (1)