trocha radosti...
Trocha radosti,
trocha bolesti...
Tolik přináší láska,
Ale nikdy ne jen jedno,
úplně naplno.
A přesto si jí
tolik přejeme mít,
vlastně všude u sebe,
a pořád.
A přesto víme,
že to pořád bude bolet.
Přečteno 294x
Tipy 2
Poslední tipující: Elizabeth-Lili
Komentáře (0)