Lži mi Lásko
Ach...
tvé hřejivé pohlazení
jak mi schází
má lásko.
Stýská se mi.
Tvá něžná slovíčka
rozkutálela se
po louce.
Lásko,
sesbírám je
do jednoho.
Povídej mi - stále!
O tom
jak voní tráva,
jak něžný je
vánek ve vlasech,
když jdeš
zaprášenou cestou
až k mému srdci.
Jak se chvěje
tvé nitro
při pohledu
na mou krásu.
Jak jsem
hladká i drsná,
tichá i řvoucí,
něžná i dračice,
láskyplná i zlá,
tvárná i vzpurná,
ale vždy tvá!!!
Lži mi lásko,
ráda tě poslouchám...
Přečteno 1045x
Tipy 6
Poslední tipující: jvacl, ilona, zapomněnka
Komentáře (1)
Komentujících (1)