nic neříkej
Anotace: už nic neříkej, je lepší když mlčíš...tak to aspon tolik nebolí
neříkej mi...
jako vždycky...
pololži a polopravdy na půl úst
už se neptám...
řekni, řekni mi...
kam jsi odešel...
mezi sny a hezký psaníčka
cos mi nedával....
jako vždy.
asi nerozumím...
chemickým vzorcům lásky.
asi nejsou tak jednoznačný...
neříkej mi...
nešeptej...
nenadávej a nekřič že mě máš rád...
pololži a polopravdy...
too late...
pro nás dva...
tak už nic neříkej...
Přečteno 531x
Tipy 2
Poslední tipující: Pauline Toywelová
Komentáře (1)
Komentujících (1)