Probuzení
Anotace: jen pro tu chvíli...
Ráno jsi tak klidně oddechoval,
v noci mě celým tělem hřál...
V náručí svém jsi mě k ránu schoval,
jako by ses o mě bál...
Říkáš mi blázínku, možná se rouhám,
přesto Ti střípečky, ze srdce krouhám.
Už je čas jít,
odpusť mi prosím...
Přetrhnu nit,
protože musím...
Přečteno 477x
Tipy 4
Poslední tipující: Monsignore, pavlis
Komentáře (2)
Komentujících (2)