Promiň
Anotace: Píseň od Simple Plan- Perfect....už ji nikdy nechci slyšet....
S každým tonem písně
tryskají nové slzy,
na klávesnici kapou neslyšně,
ach,promiň,mně to tak mrzí!
Nechce to slyšet,
nemá sílu odejít,
nemá sílu ani jasně myslet,
zkalené myšlenky jí nedají spát...
Ach,promiň,za všechno můžu já!
Ty to odnášíš,promiň!
Jak jsem mohla být jen tak zlá...
Vždyť já na štěstí ti stojím...
Už jen šeptám:Promiň...
Přečteno 434x
Tipy 2
Poslední tipující: niky x)
Komentáře (1)
Komentujících (1)