Ocelové blues...
Anotace: Neopětovaná láska, ale tak už to v životě chodí...
Patříme k sobě...
tak jako ty beze mne
já ničím nejsem bez tebe,
bok po boku jdem
a nedosáhnem na sebe!
Věční milenci,
co se nikdy nespojí,
dál mlčky nesem úděl
železničních kolejí...
Přečteno 500x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)