Její svět
Anotace: Úprava jedné nádherné písničky...
V tomto šedém světě,
kde nikdo nevnímá
jsem spatřil tvář dívky jako panenka
její oči byly jako ze skla
její vlasy byly zlaté
z jejích sladkých měkkých rtů
jsi mohl slyšet tuhle báseň…
Na světě, který obklopuje peklo
jsem se dotkl její ruky,
byla dětsky sladká,
a tam mě políbila…
Cítil jsem, jak mi její báseň
klouže dolů mým krkem
Řekni mi co to je,
to co mě táhne zpátky k tobě
to proč tě nemohu přestat milovat…?
Tak mě vem zpět do svého světa,
kde královna ledu miluje
tu jedinou, kterou jsem ztratil…
Přečteno 330x
Tipy 2
Poslední tipující: Traci, pennywise
Komentáře (1)
Komentujících (1)