Krasna basen ano chapu co v ni vyjadrujes a velice si vseho cenim, vzdyt jen laska nas drzi nad hladinou toho tmaveho zivota...moc se me libi a dekuji.
11.11.2007 14:17:00 | carodejka
Milý Gabkine, napsal jsem právě to, co jsem napsat chtěl!
Čarodějka je možná mocná prostřednice Lásky i vhodný objekt Lásky samé, ale to bych neřešil právě tady, nýbrž mnohem diskrétněji a dal bych si trochu víc záležet na volbě slov, aby byla hodna velkého citu i jí samé!Pokud bych si tedy už myslel, že i já jsem hoden nějaké větší pozornosti!
;oQ
11.11.2007 13:09:00 | Kozoroh 1