Hračka
Přestaň si se mnou,prosím,hrát,
neslibuj to,co mi nemůžeš dát,
nelži mi,vím moc dobře,jak to je,
nemůžu být s někým,kdo si se mnou hraje.
Jsem jen tvá hračka a ty můj pán,
netušíš,kolik ran na srdci mám,
už nemám sílu,skončíme s tou hrou
a já si dál sama budu bloudit tmou.
V svých snech se ztratím,
k tobě se nikdy nevrátím,
tak zapomeň na hračku svoji,
která teď někde pláče a srdce ji bolí.
Přečteno 347x
Tipy 2
Poslední tipující: carodejka
Komentáře (2)
Komentujících (2)