Snad
Srdce žalem puká,
slza z tváře padá.
Srdce na dva kusy mám
a ty mi vyčítáš,že jsi sám.
Chceš žádat o odpuštění,
ve vzduchu Tvá prozba zní,
jen Tvé rty mlčí a Tvé oči křičí Prosím!
Snad zasloužíš si druhou šanci,
snad změní se některé věci,snad.
Snad neublížíš mi znovu,
snad neuděláš mi další jizvu.
To je Tvá šance poslední,
tak nezmarni jí,
dost Tvého lhaní.
Snad právem náleží Ti druhá šance,
snad nepotečou mi slzy více.
Snad neudělám chybu,snad...
Přečteno 405x
Tipy 11
Poslední tipující: Elisha, susana načeva, Rádoby -budoucí- spisovatelka, Radek.oslov.Šafárik, Lilly Lightová, Slečna s pokřiveným charakterem, jedam, brooklyn, Bíša
Komentáře (4)
Komentujících (4)